Waarom uw kat verzekeren?

 • Dierenartskosten kunnen de pan uit rijzen
  Bepaalde operaties of behandelingen zijn duur. Het operatief zetten van een gebroken poot kost € 450. En het operatief verhelpen van een verstopte urinebuis al snel € 700. Een kattenverzekering vergoedt deze kosten grotendeels.
 • U kunt te laat zijn met verzekeren
  Sommige katteneigenaren die een jonge of gezonde kat hebben vinden verzekeren overbodig. Dit kan echter veranderen als hun kat ziek of ouder wordt. De dierenarts kosten nemen dan meestal toe. De kat kan dan vaak niet meer verzekerd worden. Dit is erg vervelend, maar wel logisch. Een verzekeraar kan niet bestaan als elke katteneigenaar zijn kat pas verzekert als hij ziek of oud is.
 • Katten worden steeds ouder
  Diergeneeskunde ontwikkelt zich net als de humane geneeskunde. Hierdoor kunnen katten steeds beter geholpen worden en leven zij langer. De kans op ouderdomskwaaltjes neemt daardoor echter wel toe. Denk aan gewrichtsproblemen, dementie, tumoren of gebitsproblemen. Het is dan prettig om een kattenverzekering te hebben. Zo worden uw kosten grotendeels vergoed.
 • Een ongeluk zit in een klein hoekje
  Elke kat kan iets overkomen ook al is hij verder kerngezond. Denk aan een ongeluk. U wilt uw lieveling dan de beste zorg geven ook al kost dit duizenden euro’s.

Vergelijk de verschillende kattenverzekeringen

Ontdek welke verzekering het beste is voor uw kat. Vergelijk hier de verschillende kattenverzekering:kattenverzekeringen vergelijken button